Followers

Perbezaan aura white & k.colly

Q- kenapa k-colly ni mahal?? apa beza dia dgn AW

A- beza ketara ialah ingredient k-colly lebih whitening booster.

AW ~~~~~~~5x stem cells (900k mg)
K-colly ~~~~~ 10x stem cells (1kg)
K-colly ~~~~~ 12x stem cells (1.5kg)

Q- Cara makan k colly dan aurawhite sama ke ? 

A- tak sama syg .. nak beli mne2 suppliment mesti kena tau cara mkan dye mcam mne kan .. aurawhite pakai bancuh , lau beli AW ngan kami mmg ada kami bagi kami free shaker .. so amik 2scoop AW then bancuh dgn air 120ml .. K COLLY pakai kemam je yg .. 1scoop utk 1hari .. stgh scoop pagi , stgh scoop mlam .. masuk perlahan-lahan je lam mulot .. mmg dia akan cair sendiri wee 

Q- Antara K colly dan AW mane lagi tahan lama ? 

A- Oke . rata-rata cust yang consume aurawhite cakap boleh tahan untuk 1bulan . pkai bancuh 2scoop shari kan .. tp dengan K Colly , 1jar tuh tahan sampai 2bulan .. sbb apa ? k colly kemam je kan , amik 1scoop sehari ..

Q- Nih soalan famous amous .. mana lagi bagus ? K Colly ke AW ?

A- nak tau mana lagi bagus , anda boleh tentukan sendiri mana yang sesuai untuk badan anda , mana yang sesuai dengan selera anda.. nak tentukan mcam mana ? oke , jom tgk apa kandungan kedua-dua nya 

--- KOREAN COLLAGEN SWEET17 ---
ramuan Terdiri Dari:
Hydrolized Marine Collagen
Astaxanthin
Coenzyme Q-10
L-Glutathione Berry Plus
Multivitamin
Pure Pearl Powder
Hyaluronic Acid
13x Stem Cell

--- AURAWHITE ---
diformulasikan dengan teknologi Jepun gabungan dari :
Hydrolyzed tilapia kolagen
L-glutathione
Vitamin C
5 stem cell phytocelltec 
Hyaluronic acid dengan bahan semulajadi lain seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, papaya, sarang burung
Astaxanthin & pinebark 

wow n wooowww !! 
note: kesan adalah berbeza pd setiap individu. beauty drink ni akan detox bdn anda dulu, then bru nmpak kesan pencerahan dan pengurangan cela . sebab tu laa ada yg makan ubt kurus xkurus, mkn product putih xputih? semua sebab xdetox dlu. nak detox macam mana ? banyakkan minum air putih ye syg2 .. ringankan badan utk beriadah . barulah dapat kesan berganda . yay !

HARGA KAMI

AURAWHITE - RM115
KCOLLY - RM120

whatsapp 0172924659

No comments:

Post a Comment